Skrædderi

Skrædderi hos I. W. Hvidberg

Hos I. W. Hvidberg har vi kun én størrelse - Din!

Der er mange muligehder, når du vælger skrædderi hos Hvidberg. Herunder kan du læse mere om de forskellige muligheder, som vi tilbyder.

Hvis du er interesseret i at blive opdateret på nyheder og tilbud, kan du skrive dig op til vores nyhedsbrev på knappen til højre.

Skrædderi København | Jakkesæt | Jakker | Skjorter | Kjoler | Frakker
Skrædderi København | Jakkesæt | Jakker | Skjorter | Kjoler | Frakker

Klassisk Skrædderi i Købanhavn

 

Vores fantastisk dygtige skrædder kan hjælpe dig med alt indenfor det klassiske skrædderi... men også det mere kreative skrædderi.

 

Vores skrædder er klassisk uddannet og har mere end 25 års erfaring udi skrædderiets ædle kunst. Hun fører dig fra ide til produkt med sikkerhed, viden og erfaring.


Hun laver skrædderi både til damer og herrer. Alt indenfor faste stoffer og materialer. Alt lige fra jakkesæt, cottencoats og frakker til bukser, kjoler og nederdele.


Ud over at være en særdeles erfaren skrædder, så er hun også uddannet indenfor konstruktion og tilvirkning af mønstre og tilbyder også at omsætte dine ideer til brugbare mønstre, så du selv kan gå hjem og sy dine drømme op.


Bestil hos skrædderen her

Forandringer og Reparationer

 

Som en del af vores skrædderiservice foretager vi også forandringer til tøj du allerede ejer, eller reparerer det, når der er brug for det.

 

Vi hjælper dig gerne med at lave forandringer til dit tøj, så det kan sidde bedste muligt og du kan komme til at bruge det.

Du kan se en prisliste for forandringer her.


Hvis din forandring kræver, vi bruger tid med nåle og målebånd sammen med dig og dit tøj, så skal du bestille en tid. Det kan du gøre her.


Det er dog ikke alle forandringer vi kan lave, grundet specielt maskineri. Vi arbejder ikke med trikotage eller skind. Det er der andre, som har maskinerne til.

Konfektionsskrædderi og kaldet

Made To Measure (MTM)

 

MTM er mellemtingen mellem stangtøj og klassisk skrædderi, som giver dig mulighed for at bygge en garderobe til en overkommelig pris.


Med Made To Measure får du tøj, som er syet til dig, syet efter dine mål, med dit valg af stoffer, og lavet ud fra vores grundmodeller.

Der er naturligvis mulighed for at modificere vores gundmodeller, tilpasse dem til det look du søger i dit skræddersyede tøj.


Du har adgang til tusinvis af forskellige kvalitetsmetervarer, som du kan vælge imellem - bouclé til en Chaneljakke, Thomas Mason til en skjorte, Scabal uld til jakkesæt, Liberty Fabrics til en skjortekjole, Ungaro design til en kjole...helt derud hvor vi kan få vævet stoffet, hvis det ikke er til at finde...


Bestil tid til en måltagning her


BESØG OS I BUTIKKEN


I. W. HVIDBERG

Løngansstræde 25

1468 København KÅBNINGSTIDER

Onsdag - fredag: 11-16

Lørdag d. 30.5.2020: 10-14


KONTAKT I. W. HVIDBERG


Telefon: +45 3313 5670

Mobil: +45 2216 0444


Email: salg@hvidbergstoffer.dk


FØLG STOFBUTIKKEN

TILMELD NYHEDSBREVET 


Og bliv opdateret på nyheder, kurser og arrangementer

Copyright © All Rights Reserved

Denne hjemmeside anvender cookies. Når du klikker på knappen accepterer du vores brug af cookies.

Læs Mere
Accepter