Stof

Tekstil, Stof, MetervareHerunder kan du se lidt af de forskellige muligheder, der er alt finde i vores store udvalg af kvalitetsstoffer og tekstiler. 


På hylderne finder du eksempler på mange af de metervarer, som vi beskæftiger os med, og hvis det ikke er på hylderne, så kan vi bestille det hjem til dig. For de fleste stoffers vedkommende kan vi have dem hjemme på under en uge, så du kan komme igang med dine syprojekter eller starte din produktion.


Fælles for de tekstiler, vi vælger at sælge både fra vores hylder og som du kan bestille hjem, er at det er stoffer vi også selv bruger i vores skrædderi.


Stofferne


Hvidberg Stoffer & Skrædderi er største klædevareforretning af vores slags i Norden. Vi tilbyder et stort udvalg af tekstiler og stoffer af høj kvalitet til hele Skandinavien fra hjertet af København.


For at sikre kvaliteten rejser Ulrik Hvidberg selv ud i Europa og udvælger tekstilerne, som med få undtagelser er af europæisk oprindelse samt produceret i Europa. Vi tilbyder desuden enkelte tekstiler, der er importeret via silkevejen.Få vejledning til tekstiler og stoffer


Alle kunder er velkomne hos os. Vi har private sy-selv-kunder, men også mange kunder fra mode-, design- samt underholdningsbranchen. Kendte som kongelige lægger ofte vejen forbi forretningen.

Uanset hvem du er og hvilket behov du måtte have i forbindelse med at finde de helt rigtige tekstiler, er du velkommen i forretningen på Løngangsstræde i København.


Gennem vores lange erfaring i klædevarebranchen har vi oparbejdet en omfattende viden om alt fra tekstiler til produktion, hvorfor vi med stolthed og engagement byder dig velkommen i forretningen eller på mail, hvis du ikke har mulighed for selv at komme ind i butikken.


I butikken så vel som på mail får du kompetent vejledning til tekstiler og stoffer, ligesom vi gerne deler ud af vores ekspertise og kreative idéer.Kontakt os i dag og hør mere


Vi sender gerne prøver på diverse tekstiler af sted til dig. Så uanset om du har mulighed for at komme forbi butikken eller ej, ser vi frem til at yde den bedste service.


For yderligere oplysninger om vores tekstiler og stoffer, så er du velkommen til at kontakte os på:


Telefon 33 13 56 70


E-mail: salg@hvidbergstoffer.dk