Skrædder, Teater & Producent
Hvidberg Vintage

Skrædder, Teater, Designer og ProduktionI.W. Hvidberg er og har siden 1780 været grossist i metervarer. Vi har gennem tiden leveret både til tøjfabrikanter, skræddere, designere, costumierer, teatre og andre stofbutikker. Hvilket vi stadig gør. Alle vores leverandører er også gearet til at kunne levere både mindre og større produktionsmængder, der kan tilpasses kundens behov. Så om du laver små kollektioner eller større produktioner, så har du mulighed for at få en grossistaftale for din virksomhed hos I. W: Hvidberg.

Hvidberg har stof, metervarer, tekstiler til teater i Danmark, Norge, Sverige, Filand og Tyskland.

Skrædder, Kostumier, Teater, Film og TV 


På hylderne kan man finde både nye men også historiske varer, som kan bruges til opsætninger til scene og film. Vi har mange forskellige leverandører, der levere tekstiler, tilbehør, indlæg og meget andet. Hos nogle leverandører kan man f.eks. finde alt, så man kan bygge et kostume fra inderst til yderst uden at kigge andre steder - tekstiler, indlægsmaterialer, trims, accessories og meget mere.

Vi har også adgang til både store og små væverier, så vi kan få stoffet vævet, hvis det I søger ikke findes i kollektionerne.


I kan altid komme på besøg i butikken på Løngangsstræde 25, i København, hvor I frit kan bladre igennem alle mulighederne, Hvis du ikke kan se det, betyder det ikke, at vi ikke har det. Vi kan desværre ikke have alt fremme på én gang - bare spørg os.


Har man ikke mulighed for at komme forbi butikken, kan man høre om vi kan komme til jer. Vi tager på tur i bl.a. Danmark og resten af Nrden 1-2 gange om året.

Kontakt Hvidberg

for at høre mere om en teater- eller skrædderaftale


Små produktioner


Har du en lille eller mellemstor virksomhed, hvor du har brug for stoffer og tilbehør i mængder som passer til din størrelse produktion,?

Her kan du også finde muligehder hos Hvidberg. De fleste af vores leverandører leverer helt ned til 1 meter pr bestilling, så du ikke kommer til at ligge inde med metervarer du ikke skal bruge til din næste kollektion, men udelukkende kan købe den mængde der passer.

Vi har muligehd for at levere direkte til dit produktionssite, så tiden mellem bestilling og igangsættelse kan være så lille som mulig.

Vi har adgang til væverier, som kan væve dine tekstildesigns og væver helt ned til så lidt som 6 meter.

Kontakt Hvidberg

for at høre mere om en lille produktionsaftale


Større produktioner


Har du en større produktionsvirksomhed, så kan vi også imødekomme dine metervarebehov. Vores ekspertise og fokus ligger i kvalitetsuld, silke og vævede bomuldsvarer, men vi kan også levera mange andre typer stoffer.


Vi kan hurtigt give svar på om den mængde du søger er på lager, hvis den ikke er det, kan vi oplyse om leveringstider på de forskellige mængder.

Vi har mulighed for at levere direkte til din produktion, så du ikke spilder tide.


Skulle du have brug for mindre mængder til nogle produktioner eller særlige features, er dette intet problem. Alt kan justeres fra gang til gang.

Kontakt Hvidberg

for at høre mere om en større produktionsaftale

PRAKTISK INFORMATION


Stofprøver & Tråd


Forsendelse


Betingelser & Privatlivspolitik


Om HvidbergVintageSKRÆDDERI OPGAVER KUN EFTER SÆRAFTALE.

Kontakt os for aftale:

salg@hvidbergstoffer.dk

Mobil: +45 22160444


BESØG OS I BUTIKKEN


ÅBNINGSTIDER


Onsdag - fredag: 11-16

Lørdag Kl. 10-14


Mandag/Tirsdag: Grossistkunder Kontakt os for aftale:

salg@hvidbergstoffer.dk

Mobil: +45 22160444


Akut, kontakt os på:

salg@hvidbergstoffer.dk

Grossistkunder tlf.: +45 22160444

KONTAKT: 


Telefon: +45 3313 5670

Mobil: +45 2216 0444


Email: salg@hvidbergstoffer.dk


Adresse:

I. W. HVIDBERG

Løngansstræde 25

1468 København K


FØLG STOFBUTIKKEN

TILMELD NYHEDSBREVET 


Og bliv opdateret på nyheder, kurser og arrangementer

Denne hjemmeside anvender cookies. Når du klikker på knappen accepterer du vores brug af cookies.

Læs Mere
Accepter