Herreekvipering

    Hvidberg Made to MeasureVi synes alle har ret til at være velklædt. Og vi vil gerne gøre vores til at dette bliver en sandhed. Med udgangspunkt i mange års erfaring i klædevarebrancen, kvalitetsstoffer og skrædderi vil vi hjælpe dig på vej mod din perfekte garderobe, men tøj, som klæder dig, klæder din form.

Men som også giver dig en garderobe som er bæredygtig fordi den kun indeholder ting, som du elsker at gå med fordi det gør alt det rigtige for dig.


Made to Measure giver nærmest uendelige muligheder, når du skal have nyt tøj. 

Og der kommer hele tiden nye muligheder til. Made to Measure Skrædderi er ikke kunne til de fine middags-habitter eller smokingen til brylluppet.

I dag kan du få lavet bløde bukser, slack jackets, shell jakker, regnfrakker og trench coats bare for at nævne lidt af det vi kan lave.

 

Naturligvis syr vi også alle klassikerne - alt lige fra arbejdsjakkesættet til den føromtalte smoking til brylluppet, men også tweedfrakker, vesten til jagt, ridejakker, fløjlsbukser og meget, meget mere. 

Den originale og klassiske forretningsoverfrakke. Opkaldt efter Earl of Chesterfield og opfundet i midten af ​​det 19. århundrede. Det var starten på frakken, som vi kender den i dag. Dens stil har aldrig ændret sig, med undtagelse af knælængde. Gjort lidt kortere for at give et mere moderne look, og længere for at opnå elegance. Normalt en grå eller marineblå frakke som både er traditionel og tidløs.


Hos Hvidberg finder du den perfekte stil til enhver lejlighed, et romantisk bryllup, en glamourøs aften eller en formel begivenhed. Vi skal nok hjælpe dig med at opnå det perfekte look. Vores mål er fokus på de finere detaljer i henholdsvis jakkesæt og smoking, og ikke mindst i henhold til anledningen eller påklædningskoden. 

Chesterfields sportslige bror, dens historie er fast forankret i jagten i slutningen af ​​det 19. århundrede. Denne tunge tweed er skræddersyet fra skjult klæde og traditionelt fra lysegrøn til en mørke brun, men mere moderne er Navy og grå. Denne Covert coat genkendes let med rækkerne af sømdetaljer til manchetten og forneden.

klassisk, tidløs, elegant. vidunderligt simpelt og alligevel sofistikeret. Bekvem og praktisk. Dette er alle værdier, som blouson tilbyder sin taknemmelige ejer. Med andre ord, nøjagtigt alt hvad nutidens seitgeist og trend kræver. Vores blouson er lavet i højeste kvalitet ved hjælp af den nyeste teknologi og skræddersyede færdigheder. Inkluderet er mange funktioner, der sikrer total komfort og pasform.