Herreekvipering
Hvidberg Vintage

    Hvidberg Made to measureVi synes alle har ret til at være velklædt. Og vi vil gerne gøre vores til at dette bliver en sandhed. Med udgangspunkt i mange års erfaring i klædevarebrancen, kvalitetsstoffer og skrædderi vil vi hjælpe dig på vej mod din perfekte garderobe, men tøj, som klæder dig, klæder din form.

Men som også giver dig en garderobe som er bæredygtig fordi den kun indeholder ting, som du elsker at gå med fordi det gør alt det rigtige for dig.


Made to Measure giver nærmest uendelige muligheder, når du skal have nyt tøj. 

Og der kommer hele tiden nye muligheder til. Made to Measure Skrædderi er ikke kunne til de fine middags-habitter eller smokingen til brylluppet.

I dag kan du få lavet bløde bukser, slack jackets, shell jakker, regnfrakker og trench coats bare for at nævne lidt af det vi kan lave.

 

Naturligvis syr vi også alle klassikerne - alt lige fra arbejdsjakkesættet til den føromtalte smoking til brylluppet, men også tweedfrakker, vesten til jagt, ridejakker, fløjlsbukser og meget, meget 

Den originale og klassiske forretningsoverfrakke. Opkaldt efter Earl of Chesterfield og opfundet i midten af ​​det 19. århundrede. Det var starten på frakken, som vi kender den i dag. Dens stil har aldrig ændret sig, med undtagelse af knælængde. Gjort lidt kortere for at give et mere moderne look, og længere for at opnå elegance. Normalt en grå eller marineblå frakke som både er traditionel og tidløs.


Hos Hvidberg finder du den perfekte stil til enhver lejlighed, et romantisk bryllup, en glamourøs aften eller en formel begivenhed. Vi skal nok hjælpe dig med at opnå det perfekte look. Vores mål er fokus på de finere detaljer i henholdsvis jakkesæt og smoking, og ikke mindst i henhold til anledningen eller påklædningskoden. 

Chesterfields sportslige bror, dens historie er fast forankret i jagten i slutningen af ​​det 19. århundrede. Denne tunge tweed er skræddersyet fra skjult klæde og traditionelt fra lysegrøn til en brunbrun, men mere moderne er Navy og grå. Den skjulte frakke genkendes let med rækkerne af sømdetaljer til manchetten og forneden.

PRAKTISK INFORMATION


Stofprøver & Tråd


Forsendelse


Betingelser & Privatlivspolitik


Om HvidbergVintageSKRÆDDERI OPGAVER KUN EFTER SÆRAFTALE.

Kontakt os for aftale:

salg@hvidbergstoffer.dk

Mobil: +45 22160444


BESØG OS I BUTIKKEN


ÅBNINGSTIDER


Onsdag - fredag: 11-16

Lørdag Kl. 10-14


Mandag/Tirsdag: Grossistkunder Kontakt os for aftale:

salg@hvidbergstoffer.dk

Mobil: +45 22160444


Akut, kontakt os på:

salg@hvidbergstoffer.dk

Grossistkunder tlf.: +45 22160444

KONTAKT: 


Telefon: +45 3313 5670

Mobil: +45 2216 0444


Email: salg@hvidbergstoffer.dk


Adresse:

I. W. HVIDBERG

Løngansstræde 25

1468 København K


FØLG STOFBUTIKKEN

TILMELD NYHEDSBREVET 


Og bliv opdateret på nyheder, kurser og arrangementer

Denne hjemmeside anvender cookies. Når du klikker på knappen accepterer du vores brug af cookies.

Læs Mere
Accepter