Galleri

Vores Verden i billeder

Vi er en lille virksomhed med store ambitioner og ønsker indenfor stoffer, tekstiler, tilbehør til det klassiske skrædderi.

Vi ønsker, at gøre skrædderi mulig for alle, hvad enten du køber vores stoffer og designer og syr det selv eller vi syr det for dig, så er vores mål at sende dig glad hjem med dine ting.

Tekstilerne


Her kan du se et lille udsnit af, hvad der har fundet vej til vores lille verden. Nogle af stofferne er klassikere, der aldrig går af mode, om så vi tror altid vil være at finde i vores udvalg. Andre er fashion tekstiler, som følger svingningerne i moden og viser, hvad der har været i fokus på et givent tidspunkt. Fælles for dem alle er kvaliteterne. Lækre materialer: uld, silke, cashmere, bomuld, viscose og meget andet.

Læs mere om stofferne hos Hvidberg her. Eller gå direkte til shopping.


Kom gerne forbi, se hvad der er in fashion nu, lad dine fingre guide dig vej gennem stofferne. Og kan du ikke finde det du drømmer om, så ser vi på alt det, vi kan bestille hjem fra vores mange partnere.

Læs mere om bestilling her.
Skrædderiet


Hvad enten du er kvinde eller mand, så står vi klar tiol at guide dig sikkert mod din drømmegarderobe. Hvad enten du drømmer om et nyt jakkesæt, en jakke, jagtvest, overfrakke, bukser, en casual garderobe eller kjolen, nederdelen, Chanel Jakken eller en helt 10. ting, så står vi klar til at hjælpe dig.

Læs mere om skrædderiet her.